П`ятниця
17.05.2024
04:55
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наші новини
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Малокаховська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів
Головна » 2015 » Березень » 19 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗАХИСТ науково-дослідницьких робіт МАН суспільно-гуманітарного циклу
14:16
ПРЕЗЕНТАЦІЯ-ЗАХИСТ науково-дослідницьких робіт МАН суспільно-гуманітарного циклу

    Невід'ємною складовою роботи з обдарованою молоддю є організація роботи Малої академії наук. Саме тому, у ІІ семестрі 2014-2015 навчального року у Малокаховській ЗОШ І-ІІІ ступенів запроваджено шкільний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

    Основними завданнями конкурсу є направлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експерементальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й відстоювати власну думку..

    17 березня 2015 року відбулося перше засідання наукового товариства "Ерудит", на якому обдаровані учні 5-8 класів презентували свої дослідження. На урочистому відкритті зі словами привітання до учнів звернулися директор Шевченко І.І, заступник директора з НВР Пендальчук І.А., Мкртчян О.І. Після побажання кожному учаснику стати найкращим, юних науковців запросили до захисту своїх робіт.

    На конкурс-захист було представлено 4 наукових роботи юних дослідників: 2 з англійської мови, 1 з ісорії України, 1 зі світової літератури. Для захисту науково-дослідницької роботи учням давалося 10 хвилин, де учасники мали можливість коротко розповісти про власне дослідження, а саме розкрити тему, актуальність, новизну та предмет дослідження. Всі науково-дослідницькі роботи виконані на високому рівні. Отже, за підсумками шкільного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт маємо:

      І місце - учениця 6-Б класу - Комісарова Ольга з роботою "Ідіоми в англійській мові" (керівник Вовкогон С.М.);

      ІІ місце - учениця 8-Б класу - Осіння Єлизавета з цікавим дослідженням про село Малокаховка (керівник Вітвіцький А.Г.);

      ІІІ місце - група учениці 5-Б класу (Мартинович С., Сирота А., Сирота В.) з роботою "Фразеологізми в англійській мові" (керівник Лисенко І.А.)

     Дебютантом конкурсу стала учениця 7-Б класу Плахова Вікторія з роботою "Життєвий та творчий шлях О.С.Пушкіна" (керівник Пригода І.О.)

    Подібна робота є дуже хорошою практикою для юних обдарувань. Адже, це - досвід, оскільки під час підготовки та захист робіт, учні набувають певних навичок, якими необхідно володіти під час публічних виступів тощо.

   Гостями конкурсу-захисту були учні школи, батьки та вчителі.

Переглядів: 844 | Додав: uchitelmkschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Sergitect  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>одинцовский завод металлоконструкций</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: