Шкільний вік — це час, коли організм дітей інтенсивно росте і
розвивається, як у фізичному, так і розумовому аспекті. У школі у багато
разів зростають навантаження на нервову систему дитини, адже саме тут
він навчається правилам дорослого життя і самостійності. Враховуючи
темпи росту організму дитини і зростаючи на нього навантаження в школі,
дуже важливо правильно організувати харчування школяра і бути завжди в
курсі того, наскільки збалансовано його денний раціон. Саме тому, 4 грудня пройшла рейд-перевірка їдальні брокеражною комісією. Харчування дітей у шкільних і дошкільних закладах регулюється урядовою
постановою, в якій зазначені перелік і норми продуктів, які мають бути
присутні в меню дітлахів, зазначає Шевченко Ірина Іванівна, директор Малокаховської школи. «Нам привозять
продукти харчування постачальники, які визначені за результатами
тендерів санепідемстанції. Вона дає дозволи, якісні посвідчення, і нам
привозять лише ті продукти, які мають відповідні сертифікати якості». І це дійсно ТАК! У результаті перевірки шкільної їдальні ми визначили:
харчування дітей проводиться на високому рівні;дотримуються санітарно-гігієнічні норми;- сніданки та обіди дітям дуже до вподоби.
Дякуємо працівникам харчоблоку за їх плідну працю.Так тримати!Представники учнівського самоврядування "Лідер", юнкори шкільної газети "ЕпіЦентр" |